Nederlands Deutsch English

Over

Bedrijfsprofiel

Dit is de website van Swintrans, één van de grootste binnenvaartvervoerders van Europa. De behoefte aan transportdiensten is aan de orde van de dag. Swintrans verschaft u daarom een compleet en kwalitatief hoogstaand dienstenpakket dat, in combinatie met onze flexibiliteit en superieure vloot, altijd zorgt voor een geschikte oplossing!

Specialisaties

Het zo efficiënt mogelijk oplossen van uw logistieke problemen, is onze missie.

Swintrans is gespecialiseerd in het vervoeren van bulkstoffen, containers en schroot vanaf de zeehavens naar diverse Rijn-, Main-, Donau-, Neckar-, Moezel- en kanaalbestemmingen.

Naast onze vervoersactiviteiten, faciliteren we ook de overslag van diverse goederen en disponeren we voor een aantal rederijen diverse containerschepen.

Organisatie

Swintrans Bevrachting beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van transport, de in- en verkoop van schepen en het begeleiden van de nieuwbouw van schepen. Naast de oprichter: Dari B.V. zijn er nog twee andere aandeelhouders, namelijk; A. Onassis B.V. en Ruytenberg Pruissen Beheer B.V. Alle eigenaren zijn Binnenvaartdeskundigen waardoor kwaliteit wordt gegarandeerd en officiële methodes op de juiste wijze worden gehandhaafd.

Kwaliteitssysteem

Swintrans past traditionele allesomvattende kwaliteitssystemen toe waardoor processen systematisch gecontroleerd en geregistreerd worden. Dit om u als opdrachtgever de juiste kwaliteit te leveren en onze vervoerders de juiste veiligheid te genereren. Wij werken volgens de laatste (nieuwe) wet- en regelgeving en veiligheid- en milieueisen van de binnenvaartsector.